Site Overlay

Coach

Heb je een probleem met je leidinggevende? Loop je tegen bepaald gedrag van een collega aan? Vind je het moeilijk om grenzen te stellen bij je clienten? Ga je snel in de aanval of klap je juist dicht?
Als individuele coach onderzoek ik samen met jou je leervraag en bied ik je handvatten en tips hoe je hiermee om kunt gaan. Ik werk praktisch en interactief, gericht op jouw leerdoelen. We kunnen ook altijd situaties oefenen door middel van een rollenspel. Verder maak ik gebruik van diverse methodes, zoals de Transactionele Analyse, RET en Geweldloze Communicatie.
Ik hou je een spiegel voor, vind het belangrijk dat je je veilig voelt, maar daag je ook uit door door te vragen.

“De kwaliteit van coaching zit vooral in de verschillende perspectieven helder krijgen. Margreet is de coach die ervoor zorgt dat de brei aan gedachten die ik heb zichtbaar worden gevormd tot een geheel. Na een sessie is er advies waar ik in de praktijk direct mee aan de slag kan. De coaching van Margreet heeft mij niet alleen helpen groeien als professional in mijn vak, maar ook als individu in het leven. Margreet heeft mij geleerd om met compassie naar anderen te kijken en met nog meer compassie naar mijzelf.”

Naisha Josepha, behandelaar Antes Verslavingszorg